20 jaar

Ervaring

100+

Tevreden klanten

15

Concept woningen

Hieronder vindt u verschillende woningen die Energie Spaar Woning voor u kan bouwen. Het zijn maar voorbeelden. Diverse woningtypes van modern tot traditioneel. Graag maken wij een afspraak met u om uw wensen te bespreken en uw droomwoning te ontwerpen. Dit doen wij op basis van uw wensen en budget. Heeft u al een woningontwerp geen probleem. Wilt u dit of heeft u vragen neem dan gerust contact met ons op.

Jouw bedrijf / missie

Duurzaam en energiezuinig wonen voor iedereen. 
Duurzaam en energiezuinig bouwen en verbouwen voor particulieren en bedrijven. Het bouwen van een energie-neutrale woning en het isoleren van bestaande woning.

Sinds mijn jeugd voel ik mij al sterk verbonden met de natuur. Als kleine jongen was ik op de boerderij de hele dag buiten en vaak met mijn vader op pad. Die liefde voor de natuur is altijd mijn leidraad gebleven in mijn werkzaamheden. Zeker nu bij Energie Spaar Woning vormt het mijn drijfveer om voor iedereen in de verschillende prijsklassen duurzaam wonen mogelijk te maken. Comfortabel leven en wonen met beleving en verantwoordelijk voor onze omgeving.