Bungalow bouwen?

U wilt een bungalow bouwen? Wij bouwen graag uw bungalow.  Hier vindt u de mooiste Energie Spaar Woning bungalows met WOW effect voor scherpe prijzen. De bungalows zijn toekomstgericht. Toegankelijk, duurzaam en energiezuinig. Deze woningen worden natuurlijk sleutelklaar opgeleverd. Prefab bungalow maar traditioneel is ook mogelijk. Een bungalow bouwen voor € 200.000 euro is al mogelijk. Is uw bungalow hier niet bij dan ontwerpen we graag een bungalow naar uw wensen. Heeft u interesse neem gerust contact met ons op.

Wat is een bungalow?

Wilt u een eigen huis bouwen om er later oud in te worden? Dan is een eigen bungalow bouwen ideaal, omdat er in principe al een compleet woonprogramma op de begane grond is. De kosten om van uw bungalow een seniorenwoning te maken vallen daarom vaak erg mee, zeker als u hier op voorhand rekening mee houdt. Zo kunt u denken, geen drempels, aan extra brede (rolstoelvriendelijke) deuren, een grotere badkamer, hogere stopcontacten of de voorbereiding van domotica of (zorg)alarmsysteem.
Tegenwoordig kun je er ook kiezen voor moderne bungalows, welke vaak vormgegeven zijn in strakke lijnen en met veel lichtinval. Hiernaast kan er dan ook nog gekozen worden voor een semi-bungalow. Deze variant is voorzien van maximaal één eerste verdieping met hellend dak. De primaire woonvoorzieningen zijn doorgaans gesitueerd op de begane grond.

Duurzaam en energiezuinig bouwen

Alle Energie Spaar woningen worden duurzaam en energiezuinig gebouwd. Dus ook onze bungalows. Kijk ook op energie neutraal bouwen.

Meer geschikte woningen voor senioren

Er moeten meer geschikte woningen voor senioren bijkomen. Woningen waar je langer kunt blijven wonen. Dus met verschillende voorzieningen, zie ook Levensloopbestendig wonen Dit kunnen nieuwbouwwoningen zijn. Dit schrijft de overheid hier

Hoe is het proces van een bungalow bouwen?

Maar hoe gaat het bouwen van jouw droombungalow in zijn werk? Dit lees je in het stappenplan in Ons proces. Wanneer je jouw huis door Energie Spaar Woning laat bouwen weet je in elk geval zeker dat je nooit voor onverwachte kosten komt te staan, word je van begin tot het eind in het proces meegenomen door een persoonlijke adviseur en krijg je 100% afbouwgarantie.

De mooiste bungalows

Snel overzicht van mogelijke bungalows. Natuurlijk ontwerpen en bouwen wij uw bungalow op basis van uw wensen.  

Nieuwsgierig geworden?

Vraag vrijblijvend informatie of een adviesgesprek aan.