Energieneutraal bouwen

Energie Spaar Woning

Duurzaam en energiezuinig wonen voor iedereen


Missie

Duurzaam en energiezuinig wonen voor iedereen.

Visie in duurzaam wonen / bouwen

Niet de technische ontwikkelingen zijn bepalend voor succesvol duurzaam wonen, maar een andere manier van denken. Verbindingen zoeken tussen alle mogelijkheden en die samenbrengen tot een duurzaam concept.

Dik Roetert Steenbruggen

Sinds mijn jeugd voel ik mij al sterk verbonden met de natuur. Als kleine jongen was ik op de boerderij de hele dag buiten en vaak met mijn vader op pad. Die liefde voor de natuur is altijd mijn leidraad gebleven in mijn werkzaamheden. Zeker nu bij Energie Spaar Woning vormt het mijn drijfveer om voor iedereen in de verschillende prijsklassen duurzaam wonen mogelijk te maken. Comfortabel leven en wonen met beleving en verantwoordelijk voor onze omgeving.

Duurzaam bouwen bestaat naast energiezuinig bouwen ook uit het toepassen van duurzame materialen. Het uiteindelijke doel is dat u duurzaam en energiezuinig kan wonen in een duurzame omgeving. Energie Spaar Woning werkt met verschillende architecten en bouwbedrijven. Zij hebben heel veel ervaring op het gebied van duurzaam en energiezuinig bouwen. Uw woning kan in verschillende bouwmethoden uitgevoerd worden. Van traditioneel, Euromac2 tot prefab in hout of staal. Maar ook in verschillende bouwstijlen van modern tot klassiek.