Huis bouwen
Wil je ook een eigen huis bouwen? 

Lees dan snel verder

Huis bouwen

Jij bent op het juiste adres voor uw duurzame droomwoning. 


Jij staat op de drempel van een spannende periode. Jij bent bezig een kavel te kopen, jij hebt al een stuk grond gekocht, of je wilt een bestaand huis afbreken en op dat stuk een nieuwe woning bouwen. Moet het duurzaam en energieneutraal worden?  In ieder geval breekt er een bijzondere en leuke periode aan. Bij het (laten) bouwen van een huis komt veel kijken. Zo moeten er vergunningen geregeld worden, bouwplannen goedgekeurd worden en afspraken gemaakt worden met de architect en de aannemer. Dit is niet altijd gemakkelijk te regelen, maar wel erg belangrijk.


Energie Spaar Woning ontzorgt je bij het volledige bouwproces maar adviseert ook bij de keuze op het gebied van duurzaamheid, energieneutraal, bouwmethode en bouwmaterialen. Samen met onze architecten en bouwpartners zal de woning ontworpen en gerealiseerd worden. 


Wij helpen je hier graag mee.

Kies het advies wat bij je past

Haalbaarheid

Wij beginnen met een vrijblijvend gesprek om je te informeren over de mogelijkheden en het bouwproces. Kan ik mijn eigen duurzame en energieneutrale droomhuis wel realiseren? Wij helpen je hiermee door een haalbaarheidsonderzoek uit te voeren. Dit kan snel en is voor jou gratis.

gratis                                                             

Woningontwerp

Energie Spaar Woning ontwerpt en bouwt jouw eigen huis. Van modern tot traditioneel. Graag maken wij een afspraak met jou om jouw wensen te bespreken en jouw droomwoning te ontwerpen.

Bij dit gesprek maken wij gebruik van een wooncheck en een duurzaamheidscheck en lopen het gehele bouwproces door. Samen met onze architecten ontwerpen wij jouw woning naar jouw wens en binnen jouw budget.  Van schetsontwerp te/m de omgevingsvergunningaanvraag.

op aanvraag

Prijzen woningen

Wij werken niet met een woningcatalogus met prijslijst. Wel hebben wij een aantal voorbeeldwoningen met indicatieprijzen. Graag kom ik met je in contact om jou een advies te geven voor het bouwen van jouw duurzame en energiezuinige woning. 

Misschien heeft je zelf een voorbeeld van een woning. Hier maken wij graag een vrijblijvende offerte voor. 
op aanvraag

Stappenplan bouwen huis

Hier zetten wij alle stappen nog even op een rij om jouw droomhuis te bouwen. Graag willen wij dit in een vrijblijvend gesprek toelichten.

  • Advies algemeen en proces van het bouwen van je droomhuis
  • Aankoop bouwkavel
  • Van schetsontwerp naar definitief ontwerp 
  • Aanvraag omgevingsvergunning
  • Bouwen woning
  • Oplevering woning
  • Nazorg en onderhoud woning