Huis isoleren
Wil je ook energie besparen en een lagere energierekening? 

Lees dan snel verder

Huis isoleren

Wilt u uw woning verduurzamen en zo geld besparen, uw wooncomfort verhogen en bijdragen aan een beter milieu? Dan bent u bij ons aan het juiste adres! Wij zijn gespecialiseerd in het adviseren en uitvoeren van duurzame maatregelen voor uw woning. Denk bijvoorbeeld aan isolatie, zonnepanelen, warmtepompen en ventilatie. Met deze maatregelen kunt u uw energieverbruik verminderen, uw CO2-uitstoot verlagen en uw woning klaarmaken voor de toekomst. Door energie in te kopen bij energieleveranciers met dynamische energieprijzen kunt u ook de kosten verlagen.


Wij helpen u graag met het kiezen van de beste oplossingen voor uw situatie. Wij bieden u een gratis en vrijblijvende energiescan aan om te zien waar u kunt besparen. Vervolgens maken wij een energieadvies. Ook informeren wij u over de subsidies, leningen, belastingvoordelen en andere regelingen die beschikbaar zijn om uw investering te financieren. Bovendien zorgen wij voor een vakkundige installatie en onderhoud van de duurzame maatregelen.


Wacht niet langer en neem vandaag nog contact met ons op! U kunt ons bellen, mailen of het formulier op onze website invullen. Wij nemen dan zo snel mogelijk contact met u op om een afspraak te maken. Samen maken we uw woning duurzaam!


Wij helpen u hier graag mee.

Kies het advies wat bij je past

Energiescan

Met de energiescan brengen we jouw woning energetisch in kaart. Dit doen wij door open data van jouw woning te verzamelen en samen met jou een vragenlijst door te nemen. Dit gebeurt allemaal in een digitaal overleg middels Teams, Zoom of telefonisch. Het resultaat is de energetische status van jouw woning. 

gratis                                                             

Energieadvies

Vervolgens werken wij mogelijke energiemaatregelen uit in scenario’s. Per scenario worden de energiemaatregelen en bijbehorende kosten, besparingen, subsidies  en CO2 reductie genoemd.

Zodat je de juiste keuze kunt maken. 349 €

Offertes aanvragen

Op basis van het gekozen scenario gaan wij offertes aanvragen om de energiemaatregelen in jouw woning uit te voeren. Deze offertes zullen we samen bespreken zodat je de juiste keus kunt maken. Zodat de opdracht voor uitvoering van de energetische maateregelen gegeven kan worden.


249 €

Huis isoleren en verder verduurzamen? Wij helpen je hier graag mee!

Je huis isoleren en verder verduurzamen. Hoe kun je in jouw woning beginnen? Wat kosten de verbeteringen en wat leveren ze op? En hoeveel subsidie krijg je? Wij beginnen altijd met de energiescan. Hiermee brengen wij de huidige energetische staat van jouw woning in beeld. 

Deze energiescan is de basis voor ons energieadvies.

Energieneutraal bouwen

Aanpak verduurzamen

Als de energiescan is uitgevoerd kunnen wij vervolgens het energieadvies uitvoeren. De mogelijke energiemaatregelen worden in scenario's uitgewerkt

Dit doen wij op basis van tekeningen, foto’s en andere gegevens van uw woning. Indien nodig wordt uw woning nader geïnspecteerd.

Het energieadvies wordt opgeleverd en met u doorgenomen.

Indien u instemt met de voorgestelde verduurzamingsaanpak kunnen wij u ook ondersteunen met de offerteaanvragen bij de diverse bedrijven.

Neem contact op met Energie Spaar Woning. Energie Spaar woning heeft jarenlange ervaring op het gebied van duurzaam en energiezuinig bouwen en verbouwen.  

Vraag een vrijblijvend gesprek aan!

Subsidie verduurzamen huis

Subsidie huis verduurzamen 2023

De ISDE-subsidie voor isolatie is sinds januari 2023 tijdelijk verhoogd tot 30% van de kosten zolang de isolatiepot nog niet leeg is. De overige 70 procent kan iedereen lenen bij het Warmtefonds, tegen een lagere rente dan bij de bank, of zelfs helemaal geen rente. 

Kijk hier voor de subsidiebedragen.

Gemeenten subsidiëren soms ook maatregelen, zoals energieadviseurs die thuis langskomen om advies te geven over verduurzaming. Vanaf 2026 is de hybride warmtepomp verplicht als je de cv-ketel vervangt.


Ook de subsidieaanvraag kunnen wij voor u verzorgen.

Stappenplan isoleren huis

Hier zetten wij alle stappen nog even op een rij om uw huis te isoleren en verder te verduurzamen. Graag willen wij dit in een vrijblijvend gesprek toelichten.

 • Advies algemeen en proces isoleren en verder verduurzamen huis
 • Energiescan van jouw woning uitvoeren 
 • Offerte dienstverlening Energie Spaar Woning
 • Energieadvies uitwerken in verduurzamingscenario’s 
 • De verduurzamingscenario’s met jou doornemen en keuze maken
 • Offertes voor verduurzaming aanvragen 
 • Offertes bespreken met jou
 • Jij geeft opdracht voor verduurzaming van de woning
 • Oplevering verduurzaming
 • Subsidie aanvragen
 • Energielabel woning aanvragen

Wat zeggen onze klanten over onze dienstverlening, het advies en de verduurzaming van hun woning.

Ontzettend bedankt van deze blije mensen.

Na een goed advies over energiezuinig, zijn we samen verder gegaan.
Het huis hebben we zoveel mogelijk energiearm gemaakt.
De muren, het dak, de vloer en de ramen en met het installeren van een hybride-pomp. De 14 zonnepanelen waren al aanwezig. En over het eindresultaat  zijn we ZEER tevreden.
Ook over hoe de aanvraag van de subsidie is geregeld, allemaal top.

Warmtepomp plaatsen
Trees en Hans Vogel

Zeer tevreden met Energie Spaar Woning

Wij zijn zeer tevreden met Energie Spaar Woning, vakkundig, snel, duidelijk en denkt goed mee met de wensen van de klant.

Bjørn en Natascha de Kok
Goed naar onze wensen geluisterd

Voor de nieuwbouw van onze woning heeft Energie Spaar Woning ons goed op weg geholpen. Hij heeft goed naar onze wensen geluisterd en geeft daarin helder advies gegeven.Energieneutraal bouwen
Kees Schipper & Ted van der Hoorn