20 jaar

Ervaring

100+

Tevreden klanten

15

Concept woningen

Voorbeeld huis

Een voorbeeld huis? Hieronder vindt je verschillende voorbeeld huizen die Energie Spaar Woning voor je kan bouwen. Het zijn maar voorbeelden. Diverse woningtypes van modern tot traditioneel. Als je meer informatie over deze woningen wilt, bv plattegronden en prijzen. Mail ons, dan mailen wij je deze informatie.


Graag maken wij een vrijblijvende afspraak met jou om jouw wensen te bespreken en jouw droomwoning te ontwerpen.  Bij dit gesprek maken wij gebruik van een wooncheck en een duurzaamheidscheck en lopen het gehele bouwproces door. Samen met onze architecten ontwerpen wij jouw woning naar jouw wens en binnen jouw budget. 


Heb je al een woningontwerp? Geen probleem hoor. Dan maken wij graag een prijsaanbieding om de woning te bouwen. 

Wil je meer informatie of wil je een vrijblijvend gesprek neem dan gerust contact met ons op.

Missie Energie Spaar Woning

Duurzaam en energiezuinig wonen voor iedereen. 
Duurzaam en energiezuinig bouwen en verbouwen voor particulieren en bedrijven. Het bouwen van een energie-neutrale woning en het isoleren van bestaande woning.

Sinds mijn jeugd voel ik mij al sterk verbonden met de natuur. Als kleine jongen was ik op de boerderij de hele dag buiten en vaak met mijn vader op pad. Die liefde voor de natuur is altijd mijn leidraad gebleven in mijn werkzaamheden. Zeker nu bij Energie Spaar Woning vormt het mijn drijfveer om voor iedereen in de verschillende prijsklassen duurzaam wonen mogelijk te maken. Comfortabel leven en wonen met beleving en verantwoordelijk voor onze omgeving.