20 jaar

Ervaring

100+

Tevreden klanten

15

Concept woningen

Voorbeeld huis

Een voorbeeld huis? Hieronder vindt u verschillende voorbeeld huizen die Energie Spaar Woning voor u kan bouwen. Het zijn maar voorbeelden. Diverse woningtypes van modern tot traditioneel. Met plattegrond huis.


Graag maken wij een vrijblijvende afspraak met u om uw wensen te bespreken en uw droomwoning te ontwerpen. Dit doen wij op basis van uw wensen en budget. Heeft u al een woningontwerp? Geen probleem hoor. Dan maken wij graag een prijsaanbieding. Wilt u dit of heeft u vragen neem dan gerust contact met ons op.

Duurzaam en energiezuinig wonen voor iedereen. 
Duurzaam en energiezuinig bouwen en verbouwen voor particulieren en bedrijven. Het bouwen van een energie-neutrale woning en het isoleren van bestaande woning.

Sinds mijn jeugd voel ik mij al sterk verbonden met de natuur. Als kleine jongen was ik op de boerderij de hele dag buiten en vaak met mijn vader op pad. Die liefde voor de natuur is altijd mijn leidraad gebleven in mijn werkzaamheden. Zeker nu bij Energie Spaar Woning vormt het mijn drijfveer om voor iedereen in de verschillende prijsklassen duurzaam wonen mogelijk te maken. Comfortabel leven en wonen met beleving en verantwoordelijk voor onze omgeving.