Wil je ook een lagere energierekening? 

Lees dan snel verder

Ik wil een lagere energierekening maar ook meer comfort in mijn woning. Geen tocht, vocht en schimmel. Maar hoe pak ik dit allemaal aan. Waar moet ik beginnen. Er zijn zoveel partijen die iets aanbieden. Ik zie door de bomen het bos niet meer!

Wij helpen je hier graag mee!

Je huis verduurzamen. Hoe kun je in jouw woning beginnen? Wat kosten de verbeteringen en wat leveren ze op? En hoeveel subsidie krijg je? Doe de verbetercheck Alle verbeteropties komen aan de orde.

Energieneutraal bouwen

Aanpak verduurzamen

Als je de resultaten van de verbetercheck in beeld hebt. Dan heb je een globaal overzicht van de verbetermogelijkheden van je woning. Maar hoe nu verder?

Neem contact op met Energie Spaar Woning. Energie Spaar woning heeft jarenlange ervaring op het gebied van duurzaam en energiezuinig bouwen en verbouwen.  

Wij gaan de resultaten van de verbetercheck verder uitwerken. Dit doen wij op basis van tekeningen, foto’s en andere gegevens van uw woning. Indien nodig wordt u woning nader geïnspecteerd.

Een adviesrapport wordt opgeleverd en met u doorgenomen. Indien u instemt met de voorgestelde verduurzamingsaanpak kunnen wij u ook ondersteunen met de offerteaanvragen bij de diverse bedrijven.

De ISDE-subsidie voor isolatie is sinds januari 2022 tijdelijk verhoogd tot 30% van de kosten zolang de isolatiepot nog niet leeg is. Ook de subsidieaanvraag kunnen wij  voor u verzorgen.